perjantai 18. helmikuuta 2011

Meili muuttaa mielen

Tarvitsimme jokin aika sitten apua lastenhoitajan löytämiseen. Koko ajatus lastenhoitajan palkkaamisesta oli stressaava, koska niinhän se on, että vain huono äiti livistää töihin ja jättää lapsiparkansa jonkun vieraan julmurin hoitoon. (Isän osuudestahan ei tässä koskaan puhuta.)

Ajattelin kauhulla, miten ihmeessä osaamme valita sopivan hoitajan. Näin painajaisia mielenvikaisista ääliöistä ja suunnittelin valvontakameroiden asennusta kotiimme.

Hoitaja oli kuitenkin saatava, ja päätimme julkaista työpaikkailmoituksen Hoitopaikka.netin sivulla. Lähetin ilmoitustekstin ohjeiden mukaisesti sähköpostilla ja sain seuraavan vastauksen:

Hei Liisa-Maria!

Kiitos viestistäsi. Ilmoituksesi näkyy nyt "haetaan hoitajaa"-palstallamme ja on voimassa kuukauden ajan. Mikäli haluat jatkaa ilmoitusaikaa tai poistaa ilmoituksen aiemmin, laitathan sähköpostia tähän osoitteeseen.

Toivottavasti saat yhteydenottoja!

Talvisin terveisin

Alli Asiakaspalvelija
Internetpalvelu Hoitopaikka.Net Finland
hoitopaikka@hoitopaikka.net
http://www.hoitopaikka.net/


Vastausviesti sai minut hyvälle tuulelle: Viesti tuntuu henkilökohtaiselta, vaikka luultavasti on mallipohjavastaus. Siinä on puhuteltu minua kauniisti sinutellen ja käytetty ajankohtaan sopivia tervehdyksiäkin. Lisäksi siinä on kerrottu, mitä toimenpiteitä on tehty, ja annettu ohjeita jatkoa varten. Onpa vielä toivottu meille onnea hoitajan metsästykseen!

Oma vanteenkiristykseni koko hoitaja-asiasta helpotti, sillä viestin ansiosta tuli tunne, että tämähän on oikeastaan aika mukava ja vaivaton juttu.

Iloksemme hoitaja löytyi suhteellisen nopeasti. Ohjeen mukaisesti viestitin palveluun, että ilmoituksemme saa poistaa. Sain vastauksen:

Kiitos viestistäsi ja kiva kuulla, että hoitaja löytyikin jo.
Ilmoituksesi on nyt poistettu sivuiltamme. Mukavaa viikonloppua!


Aivan mainiota: loistavan ystävällinen tyyli säilyi asiakassuhteen loppuun asti! Sen ansiosta voinkin lämpimästi suositella kyseistä palvelua. (Ja pesen käteni siitä, millaiset hoitajaehdokkaat sitä kautta ottavat yhteyttä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos aktiivisuudestasi!